Επικαιροτητα

Τέλος επιτηδεύματος: Ποιες επιχειρήσεις θα γλιτώσουν ως και 1.000 ευρώ

Με μόνη προϋπόθεση ότι τους επόμενους μήνες δεν θα μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων τους και ταυτόχρονα θα προχωρήσουν σε νέες προσλήψεις προσωπικού πλήρους απασχόλησης, χιλιάδες επιχειρήσεις, μικρομεσαίοι και επαγγελματίες θα γλιτώσουν από το χαράτσι του τέλους επιτηδεύματος.

Σε αυτή την κατηγορία ανοίξουν περίπου 900.000 μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες ο οποίες θα προχωρήσουν σε αύξηση των θέσεων απασχόλησης. Η νέα διάταξη ορίζει ότι απαλλάσσονται πλήρως από το τέλος επαγγελματίες και επιχειρήσεις, με ακαθάριστα έσοδα έως 2 εκατ. ευρώ ετησίως που αυξάνουν τον μέσο ετήσιο αριθμό εργαζομένων πλήρους απασχόλησης, κατ’ ελάχιστο για 3/12 σε ετήσια βάση. Η απαλλαγή από το τέλος αφορά το έτος που συντελείται η αύξηση της απασχόλησης.

ΠερισσότεραΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.