Επικαιροτητα

Παραδόθηκαν δύο 4x4 στην Π.Ε. Αρκαδίας

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Θα διατεθούν για τις ανάγκες των υπαλλήλων σε υπηρεσίες που σχετίζονται με την ύπαιθρο.

Παραδόθηκαν στην Π.Ε. Αρκαδίας από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το μεσημέρι χθες, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, τα 2 προσφάτως αγορασμένα οχήματα 4×4. Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να παραληφθούν και τα άλλα 3 ίδια οχήματα που θα διατεθούν στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες, ενώ έχει προχωρήσει η διαδικασία και για την προμήθεια 5 τρακτέρ που θα καθαρίζουν τα πρανή των δρόμων.

Σημειώνεται, παράλληλα, πως συνολικά έχει γίνει προμήθεια 12 ηλεκτρικών οχημάτων, των 5 οχημάτων 4×4 και των 5 τρακτέρ και σιγά –σιγά ανανεώνεται πλήρως ο στόλος οχημάτων της Περιφέρειας -“ένας στόλος γερασμένος, αφού τα οχήματα μετρούν πάνω από 15ετία”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο Π. Νίκας, κατά την παράδοση των κλειδιών των οχημάτων στους οδηγούς -παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού και του εκτελεστικού γραμματέα Ευάγγελου Νικήτα-, σημείωσε πως “η Περιφέρεια έχει πάψει να υπερβαίνει το πλαφόν στα καύσιμα -είτε βενζίνη, είτε πετρέλαιο- κάτι που σημαίνει, αφ’ ενός μεγάλη οικονομία και αφ’ ετέρου μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος”.

Τα οχήματα, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, θα διατεθούν για τις ανάγκες των υπαλλήλων σε υπηρεσίες που σχετίζονται με την ύπαιθρο (γεωπόνοι, κτηνίατροι, μηχανικοί έργου), ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν και τα υπόλοιπα οχήματα ίδιου τύπου καθώς και τα 5 τρακτέρ με αποτέλεσμα να υπάρχει σταδιακή ανανέωση των οχημάτων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.