Επικαιροτητα

Ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα στον "Μορέα"

Διαβάστε πότε είναι προγραμματισμένες να γίνουν και σε ποιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενσυρμάτωσης πυλώνων εναέριας γραμμής από τον ΑΔΜΗΕ.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, αφορούν το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη (29.9.2022) έως και την Παρασκευή (7.10.2022), όπου θα πραγματοποιούνται κατά διαστήματα ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, θα λαμβάνουν χώρα κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή και περιλαμβάνουν τις κάτωθι χιλιομετρικές θέσεις:

-στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, αφορά τη χιλιομετρική θέση 107,1 και 

-στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αφορά τη χιλιομετρική θέση 108,5.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.