Επικαιροτητα

Ρεκόρ όλων των εποχών στα ταξιδιωτικά έσοδα κατέγραψε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας το πρώτο εξάμηνο του 2022 δεν έχει... ξαναγίνει!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών ως προς τα ταξιδιωτικά έσοδα κατά το πρώτο φετινό εξάμηνο του φετινού χρόνου, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, τα ταξιδιωτικά έσοδα το πιο πάνω χρονικό διάστημα ανήλθαν σε 167.200.000 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 11,6% σε σχέση με το προηγούμενα αυξημένα, επίσης, έσοδα του 2019.

Θα πρέπει να σημειωθεί ακόμα ότι, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας, παρουσιάζει αύξηση επίσης και το ποσοστό των ταξιδιωτικών εσόδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου επί του συνόλου των εσόδων της χώρας δεδομένου ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εμφανίζεται να εισρέει το 3,16% των ταξιδιωτικών εσόδων της Ελλάδας. 

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια, την προηγούμενη φορά που το αντίστοιχο ποσοστό είχε ξεπεράσει το 3% ήταν το 2016.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τα περισσότερα χρήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δαπανήθηκαν από τους Γερμανούς επισκέπτες της με τους Βρετανούς, τους Αμερικανούς και τους Γάλλους να έπονται.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τον πίνακα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.