Επικαιροτητα

Τρίπολη: Εγκαίνια του ανελκυστήρα στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου (pics, vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Το έργο αποτελεί δωρεά της οικογενείας Δέμου, ιδιοκτητών της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανελκυστήρα που έχει τοποθετηθεί στη βορειοανατολική πλευρά του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης. Ο μηχανισμός προορίζεται, κυρίως, για να διευκολύνει τα άτομα με κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποια από τις εκδηλώσεις εντός του Ναού.

Στην τελετή των εγκαινίων παρίσταντο πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής, αλλά και αρκετοί πολίτες. Τόσο ο κ. Σταύρος Δέμος, ιδρυτής της εταιρείας μέσω της οποίας έγινε πράξη η κατασκευή του ανελκυστήρα, όσο και ο κ. Δημήτρης Δέμος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, σε δηλώσεις τους, αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, όσον αφορά την υλοποίηση του έργου.

Από την άλλη πλευρά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Νίκας, εξήρε την προσφορά της οικογένειας Δέμου στην Αρκαδία, εν γένει, ενώ τόνισε τη σημασία που φέρει η Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία για τη χώρα μας. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Α.με.Α, κ. Καραλής, ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του την οικογένεια Δέμου, ενώ ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., κ. Κώστας Βλάσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Ελληνικής Πολιτείας απέναντι στους δωρητές και επεσήμανε πως τέτοιες πράξεις αποτελούν "φωτεινά παραδείγματα".

 

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της τελετής:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.