Επικαιροτητα

Τρίπολη: Ένταση μεταξύ νεαρών έξω από κέντρο διασκέδασης

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Τα ξημερώματα της Κυριακής, 23ης Οκτωβρίου 2022, η ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε σχετική καταγγελία, που αφορούσε πεζοδρομημένο χώρο του κέντρου της Τρίπολης

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Αμέσου Δράσεως, αλλά δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα που θ' απαιτούσε την επέμβαση της Αστυνομίας, σύμφωνα μ' ενημέρωση που είχαμε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia938.gr, σημειώθηκε, όντως, ένταση μεταξύ νεαρών, κατά την έξοδό τους από νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, στο οποίο εμφανιζόταν γνωστός καλλιτέχνης της λεγομένης Ελληνικής "Trap" μουσικής. Το επεισόδιο διήρκεσε λίγα λεπτά και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε λιποθυμικό επεισόδιο με "θύμα" νεαρή γυναίκα.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τονίσουμε πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα παραπάνω γεγονότα δεν σχετίζονται, άμεσα, με την μουσική εκδήλωση ούτε με το ίδιο το κέντρο διασκέδασης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.