Επικαιροτητα

Επιτυχημένο το 4ο Φεστιβάλ αναρρίχησης που διεξήχθη στο Λεωνίδιο

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Στα πλεονεκτήματα της Νότιας Κυνουρίας και ειδικότερα της πόλης του Λεωνιδίου, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Λαμπρόπουλος.

"Το Λεωνίδιο έχει όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει και διεθνή προορισμό αναρριχητών και σε αυτό αποσκοπεί η αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας".

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών, Οικονομικών, Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος στο 4ο Φεστιβάλ αναρρίχησης που έλαβε χώρα από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Λεωνίδιο.

Ο Χρ. Λαμπρόπουλος, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της παραλιακής Κυνουρίας και συγκεκριμένα του Λεωνιδίου, το οποίο -όπως είπε- μπορεί να καλύψει όλες τις προτιμήσεις των επισκεπτών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους:

"Η περιοχή διαθέτει φυσικό κάλλος, όμορφες παραλίες, γνωστούς θρησκευτικούς προορισμούς, ιδιαίτερη γαστρονομία με προϊόντα ΠΟΠ, όπως η τσακώνικη μελιτζάνα, ενώ το αναρριχητικό πάρκο, δίνει τη δυνατότητα της πραγματοποίησης αθλητικών διοργανώσεων όλο το χρόνο.

Τα στοιχεία αυτά δίνουν την δυνατότητα να ενισχυθεί η θέση του Λεωνιδίου και γενικότερα της Νότιας Κυνουρίας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και να αποτελέσει έναν από τους καλύτερους προορισμούς εναλλακτικού τουρισμού" σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης, μεταξύ άλλων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.