Επικαιροτητα

Συνέχεια στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Σ' εξέλιξη βρίσκεται η, συνεχιζόμενη από χθες, τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου στην Τρίπολη- Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Η συνεδρίαση της Δευτέρας, 28ης Νοεμβρίου, ουσιαστικά, "αναλώθηκε" σ' ένα θέμα της ημερήσιας διάταξης- αυτό που αφορούσε το φράγμα του ποταμού Ασωπού-, με αποτέλεσμα ν' αποφασιστεί η συνέχεια της διαδικασίας σήμερα, με τη συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το έτος 2023.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, πέρα από τις αιτιάσεις και τις αντιρρήσεις εκ μέρους αντιπολιτευομένων συμβούλων, είναι βέβαιη η έγκριση του προγράμματος.

Τέλος, στις 16:00, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει άλλη συνεδρίαση του οργάνου, έκτακτη αυτή τη φορά, με αντικείμενο τις υποκλοπές. Για την..."ιστορία", ν' αναφέρουμε πως το Τεχνικό Πρόγραμμα εγκρίθηκε, λαμβάνοντας 20 θετικές ψήφους και 15 αρνητικές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.