Επικαιροτητα

Ψηφιακά η έκδοση άδειας πολιτικού γάμου

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Μέσω του gov.gr εκδίδεται πλέον η άδεια πολιτικού γάμου από τους δήμους της χώρας. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αιτούνται ψηφιακά από τον δήμο τους την έκδοση της άδειας πολιτικού γάμου και να την παραλαμβάνουν στην προσωπική τους θυρίδα (my.gov.gr) σύμφωνα με την κοινή απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιου και σε συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή υπουργό Στέλιο Πέτσα.

Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη μέσω του gov.gr, στην ενότητα «Οικογένεια» και την υποενότητα «Γάμος / συμβίωση». Μέσα από μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν όλα τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την τέλεση πολιτικού γάμου γρήγορα, εύκολα και χωρίς περιττή γραφειοκρατία.

ΠερισσότεραΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.