Επικαιροτητα

Στην εστία των Προσκόπων Τρίπολης ο Εμπορικός Σύλλογος (pics)

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο επισκέφθηκε τη δομή.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου  2022,σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης παραβρέθηκε στην εστία των Προσκόπων Τρίπολης με σκοπό την ενίσχυση και την προώθηση  των χριστουγεννιάτικων ημερολόγιων τους. Η διάθεση αυτών θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022.

Παράλληλα, ενημερωθήκαμε για τις υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες δράσεις των προσκόπων όπως το bazaar ,το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου  2022  στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 19.30, καθώς και την θεατρική παράσταση που ετοιμάζουν.

Με τον τρόπο αυτό συνεχίζουμε την συνεργασία μας, που ξεκίνησε από τη διήμερη γιορτή εμπορίου τον Αύγουστο με την προσφορά ειδών ρουχισμού για το Λύρειο Ίδρυμα.

Είναι σημαντικό όλοι οι φορείς της πόλης να στηρίζουν τέτοιες ομάδες όπως οι πρόσκοποι, που στόχο έχουν να δείξουν στα παιδιά μας την αξία  της συνεργασίας ,της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι παρόμοιες συνεργασίες θα υπάρξουν και στο μέλλον .

Τέλος ευχόμαστε σε όλους σας χαρούμενες κι ευτυχισμένες γιορτές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.