Επικαιροτητα

Τρίπολη: Συνεδριάζει η.."αντισυνταγματική" Οικονομική Επιτροπή!

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Tην Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, στις 12:00, στο Δημαρχείο της οδού Λαγοπάτη

Η ερχόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, λαμβάνει "ειδικό βάρος", θα λέγαμε, καθώς είναι η πρώτη μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε πως η σύνθεση της παραπάνω Επιτροπής είναι "αντισυνταγματική"!

Ωστόσο, η Κυβέρνηση έδωσε το "πράσινο φως" σε Δήμους και Περιφέρειες να συνεχίσουν την, επίσημα χαρακτηρισμένη ως "αντισυνταγματική", λειτουργία των Επιτροπών τους, προφασιζόμενη πως αναμένει την "επίσημη επίδοση" της απόφασης του ΣτΕ..

Ήτοι, η Ελληνική Πολιτεία, μέσω της εκλεγμένης Κυβερνήσεώς της, "αγνοεί", ουσιαστικά, την απόφαση του κορυφαίου, διοικητικού δικαστηρίου της ίδιας (!), για προφανείς λόγους...

Κάτι μας λέει πως θ' αυξηθούν, κατά πολύ, οι συνεδριάσεις των Οικονομικών Επιτροπών, σε Δήμους και Περιφέρειες, το προσεχές διάστημα..

Δείτε τα θέματα που θα συζητήσει η Επιτροπή εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.