Επικαιροτητα

Εξώδικο Παπαδημητρίου σε Λαγό!

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Παίρνει "διαστάσεις", όπως φαίνεται, η διένεξη μεταξύ των κυρίων Παπαδημητρίου και Λαγού

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε από την πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, προτίθεται να δώσει ο πρώην Αντιδήμαρχος, Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Ο κ. Παπαδημητρίου έχει λάβει τα πρακτικά της συνεδρίασης και, όπως μας δήλωσε, θα ζητήσει να υπάρξει δημόσια συγγνώμη από το νυν Αντιδήμαρχο, Γιώργο Λαγό, προκειμένου ν' αποκατασταθεί το όνομά τoυ, αφού κρίνει πως συκοφαντήθηκε.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Λαγός είχε προβεί σε κατηγορίες κατά του κ. Παπαδημητρίου, οι οποίες αφορούσαν την περίοδο κατά την οποία ο τεέυταίος ασκούσε τα καθήκοντα Αντιδημάρχου, επί Δημαρχίας του θανόντος Δημήτρη Παυλή.

Δείτε απόσπασμα των πρακτικών της επίμαχης συνεδρίασης, που δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Παπαδημητρίου, σήμερα, Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.