Επικαιροτητα

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Καϊλή

Φωτογραφία: αρχείου AP

Παρά τα όσα "διακινούνται" μέσω social media, δεν υπάρχει "σύλληψη" της κ. Καϊλή, ούτε κάποια σχέση της υπόθεσης με τις "υποκλοπές"

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και η Ελληνίδα πολιτικός κρατείται, προκειμένου να διεξαχθεί η ανάκριση. Το αν θα έχουμε σύλληψη της κ. Καϊλή, θ' αποφασιστεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Η έρευνα δε των Βελγικών Αρχών αφορά ποινική υπόθεση και δεν υπάρχει καμία αναφορά σε "παρακολουθήσεις" ή θέματα "εθνικής ασφαλείας".

Το ζήτημα έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση κι εντός Ελλάδας, ενώ οι αρμόδιες αρχές του Βελγίου- αλλά και της Ε.Ε.-, αναμένεται να προχωρήσουν σ' επίσημες ανακοινώσεις αργότερα σήμερα, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022. Σε κάθε περίπτωση, η κ. Καϊλή διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ενώ της ζητήθηκε να παραδώσει και την έδρα της στην Ευρωβουλή.

Πολλά δημοσιεύματα Ευρωπαϊκών ΜΜΕ αναφέρονται σε "σκάνδαλο διαφθοράς" που εμπλέκει Ευρωπαίους αξιωματούχους με "χώρα του Κόλπου", η οποία φέρεται να είναι το Κατάρ.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του enikos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.