Επικαιροτητα

Με παρέμβαση Βλάση λύθηκε το πρόβλημα με τους οδηγούς ασθενοφόρων

Προτεραιότητά μας είναι οι πολίτες και η έμπρακτη ικανοποίηση των αναγκών τους, δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Βλάσης αναφέρει:

Όπως πάντα εμείς δεν μένουμε στα λόγια, αλλά μιλάμε με πράξεις!!!

Επιτέλους δίνουμε λύση σ´ ένα πρόβλημα που εδώ και πολύ καιρό ταλάνιζε τα κέντρα υγείας της Αρκαδίας μας και κυρίως της Γορτυνίας, αυτό της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων!

Μετά από συνεννόηση και άριστη συνεργασία με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες πιστώσεις για 5 θέσεις επικουρικών οδηγών!

Προτεραιότητα δώσαμε στο κέντρο υγείας Τροπαίων, που θα στελεχωθεί με 2 οδηγούς, ενώ τα κέντρα υγείας Δημητσάνας, Λεωνιδίου και Άστρους θα στελεχωθούν με έναν επιπλέον οδηγό.

Μετά την ενίσχυση των κέντρων υγείας της Αρκαδίας μας με 6 νέα οχήματα, λύνουμε και το ζήτημα της στελέχωσής τους με οδηγούς, γιατί προτεραιότητά μας είναι οι πολίτες και η έμπρακτη ικανοποίηση των αναγκών τους!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.