Επικαιροτητα

Τζιούμης: “Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της Τρίπολης και των παιδιών μας”

Ευχές για τη γιορτή των Χριστουγέννων αντάλλαξε με δημότες ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, το πρωί του Σαββάτου (24/12/2022), στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Επίσης, άκουσε τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, την Χορωδία του ΚΑΠΗ τους Προσκόπους και άλλα μικρά παιδιά της πόλης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες να περάσουν αυτές τις ημέρες με Υγεία και με ηρεμία.

Η πόλη μας και τα χωριά, στολισμένα, φωτεινά και όμορφα, προσκαλούν τους πάντες, να θαμάσουν το στολισμό της πόλης, να δουν το πολύ ωραίο Χριστουγεννιάτικό Χωριό και να επισκεφθούν τα χωριά μας.

Προσπαθούμε αυτά τα τρία χρόνια να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, μέσα από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της Τρίπολης, των παιδιών μας και γενικότερα της περιοχής μας.

Ξεκινούν οι δράσεις στην πλατεία Άρεως για τα μικρά παιδιά. Να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε μερικές ημέρες ηρεμίας και ευτυχίας.»

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.