Επικαιροτητα

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του δήμου Τρίπολης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Παλιοί και νέοι μία γροθιά, σε κοινή πορεία και αποστολή. Αυτό το νόημα έχει η χρησιμοποίηση των όποιων προσωπικοτήτων και η θέση των όποιων στόχων", δήλωσε ο Κ. Τζιούμης.

Στον ορισμό Αντιδημάρχων προχώρησε, με απόφασή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος, σημειώνει: "Με τη βοήθεια του Θεού και με τη θετική ενέργεια των συνδημοτών μας φτάσαμε, μπήκαμε ήδη, στο τέταρτο έτος της πρώτης θητείας μας, της πρώτης εντολής που μας έδωσε η πλειοψηφία του Δήμου για τη διαχείριση των κοινών, για την αντιμετώπιση των κάθε είδους προβλημάτων, για τη βελτίωση της ζωής στον τόπο μας. Θεωρούμε ότι, μέσα σε πρωτοφανείς κρίσεις και ποικίλες δυσκολίες, ανταποκριθήκαμε άριστα ή πολύ καλά στις κοινές προσδοκίες. 

Το έργο μας στην Τρίπολη - στο κέντρο και στις γειτονιές -, σε όλα τα χωριά μας και κεφαλοχώρια, σε κάθε γωνιά όπου φτάνουν οι υποχρεώσεις μας, μιλάει σε κάθε καλόπιστο θεατή ή κριτή. 

Με το βλέμμα στο μέλλον και σε κάθε ανάγκη των καιρών, αυξάνουμε τις δυνάμεις μας, ανανεώνουμε την ορμή μας, χρησιμοποιούμε παλιές αλλά και καινούργιες δυνάμεις, πρόσωπα και πρακτικές που ενισχύουν την προσπάθειά μας. Παλιοί και νέοι μία γροθιά, σε κοινή πορεία και αποστολή. Αυτό το νόημα έχει η χρησιμοποίηση των όποιων προσωπικοτήτων και η θέση των όποιων στόχων"

Καλή χρονιά. 
Κώστας Τζιούμης 
Δήμαρχος Τρίπολης"  

------------------------------------

Αντιδήμαρχοι ορίζονται οι εξής:

Κανελλόπουλος Αλέξανδρος - Αντιδήμαρχος Υποδομών

Καραλής Θεόδωρος - Αντιδήμαρχος Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών

Καρούντζου Ελένη - Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού

Κατσαφάνας Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος Ενεργειακής Αναβάθμισης

Λαγός Γεώργιος - Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Μακαρούνης Δημήτριος - Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας

Μαρκόπουλος Γεώργιος - Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Παραγωγής 

Οικονομόπουλος  Γεώργιος - Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας 

Παπαδάτος Ιωάννης - Αντιδήμαρχος  Δημοτικών Ενοτήτων και Προστασίας Αδέσποτων  Ζώων

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.