Επικαιροτητα

Μαίνεται η διαδικτυακή κόντρα Τζιούμη-Σμυρνιώτη

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Το παραγόμενο έργο στον δήμο Τρίπολης αποτέλεσε αιτία διαδικτυακής κόντρας ανάμεσα στον πρώην και τον νυν δήμαρχο Τρίπολης.

Την αρχή έκανε ο Γιάννης Σμυρνιώτης ο οποίος ανάρτησε το πρωί της Δευτέρας συγκριτικό πίνακα, για να έλθει η απάντηση από τον Κώστα Τζιούμη το βράδυ της ίδιας ημέρας. 

Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο νυν δήμαρχος Τρίπολης κάνει λόγο για πλήρη εγκατάλειψη από τη δημοτική Αρχή Σμυρνιώτη των χωριών της Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

Κατανοώ την αγωνιώδη προσπάθεια  του κ. Σμυρνιώτη να πείσει πρώτα τον εαυτό του και μετά τους δημότες ότι έκανε…μέγα έργο! 

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του 2014 και του 2019 και σε συνδυασμό με την άρνηση των  προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων μας να τον ακολουθήσουν στην τρίτη απέλπιδα προσπάθειά του, καταφεύγει σε άρνηση της πραγματικότητας και σε υποτίμηση των δημοτών μας, αφού υποστηρίζει ότι «εμείς τους δουλεύουμε(!) και αυτοί δεν το αντιλαμβάνονται». 

Ευτυχώς που τους δείχνει την αλήθεια ο κ. Σμυρνιώτης, οπότε  οφείλουν να πιστεύουν σε όσα αυτός ισχυρίζεται και όχι σε όσα οι ίδιοι βλέπουν, ζουν και απολαμβάνουν.  

Εμείς συνεχίζουμε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας - κάνουμε δουλειά παντού - και στην πόλη και στα χωριά μας. Το έργο μας είναι ορατό στους πολίτες. 

Αυτοί άλλωστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα κάνουν τη σύγκριση και θα εκφράσουν την ετυμηγορία τους. 

ΥΓ : Κατά τη διάρκεια της θητείας του εγκατέλειψε πλήρως τα χωριά μας και τα επόμενα χρόνια δεν πέρασε ούτε μια φορά από αυτά (εκτός από την προεκλογική περίοδο), ξαφνικά…τα ξαναθυμήθηκε!

Δικαίωμά του, οι πολίτες όμως θυμούνται.

 

Ανταπάντηση Σμυρνιώτη σε Τζιούμη

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης προχώρησε σε νέα ανάρτηση με την οποία ανταπαντά προς τον Κώστα Τζιούμη κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων, για αερολογίες.

Συγκεκριμένα ο κ. Σμυρνιώτης έγραψε: 

Για μια ακόμα φορά η αμηχανία του κ. Τζιούμη μπροστά στην αλήθεια των αριθμών τον οδηγεί σε αερολογίες με τις οποίες αγωνίζεται να περισώσει την καταρρέουσα εικόνα του.

Αφού λοιπόν δεν μπορεί να απαντήσει επί της ουσίας «ξεχνά» την διπλή ήττα του τόσο το 2014 όταν δεν κατάφερε καν να περάσει στον δεύτερο γύρο όσο και του πρώτου γύρου του 2019 και αναμασά την προσφιλή του θεωρία για δήθεν «κρίσεις» και «συγκρίσεις».

Αλλά και στις πλην της Δ.Ε. Τρίπολης Δημοτικές Κοινότητες - αυτές που όψιμα ανακάλυψε και αποκαλεί χωριά - η σύγκριση είναι ακόμα πιο συντριπτική σε βάρος του αφού επί θητείας μας δαπανήθηκαν σε έργα μόνο του Δήμου Τρίπολης χωρίς να συμπεριλαμβάνονται αυτά της ΔΕΥΑΤ και του Συνδέσμου Μεθυδρίου πάνω από 5.400.000 € (Βαλτέτσι 860.000, Κορύθιο 645.000, Λεβίδι 1.205.000, Μαντινεία 470.000, Σκιρίτιδα 860.000, Τεγέα 945.000, Φάλανθος 440.000). 

Αν λοιπόν εμείς με  5.400.000 € «εγκαταλείψαμε» τα «χωριά» τότε - κατά το σκεπτικό του – αυτός με το κάτω των 3.000.000 €  έργο του τα «εξαφάνισε».

Η δε συνεχιζόμενη εμμονή του στο «Κάνουμε δουλειά παντού» προφανώς αφορά τις απευθείας αναθέσεις «δουλειών» είτε σε δημοτικούς συμβούλους που στη συνέχεια «όλως τυχαίως» ανεξαρτητοποιούνται από την παράταξή τους και «διευρύνουν» την δική του παράταξή είτε σε ελάχιστους «συνδικαλιστές» προέδρους που νυχθημερόν «κοπιάζουν» για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του στα «χωριά» ταυτιζόμενοι απολύτως με το «όραμα» του κ. Τζιούμη για την «Τρίπολη Αύριο» που εξαντλείται σε μερικά φορτηγά αμμοχάλικα με τις απαραίτητες αναρτήσεις φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.