Επικαιροτητα

Λαμπρόπουλος: Στηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματικότητα

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Ο χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης.

"Στηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματικότητα, διορθώνουμε σφάλματα που διαπιστώσαμε στον σχεδιασμό τα προηγούμενα τρία έτη, στηριζόμαστε στην τοπική οικονομία και στηρίζουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία και το εμπόριο για τη βελτίωση όλων των οικονομικών δεικτών της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου".

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος -αρμόδιος για θέματα Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ απορριμμάτων- στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης “Ο Ερμής”, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

“Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά, αλλά άντεξαν τόσο η οικονομία μας όσο και η κοινωνία και πλέον ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το 2023” συνέχισε ο Χρ. Λαμπρόπουλος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά αφ’ ενός στα υψηλά κίνητρα που δίνονται πλέον για επενδύσεις, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου, τόσο στη Μεγαλόπολη, όσο και στην Τρίπολη και την Γορτυνία, και αφ’ ετέρου στην αύξηση κατά 60% των πιστώσεων του νέου ΕΣΠΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου -"χρήματα που είναι πολύ σημαντικά και θα δώσουν νέα αναπτυξιακή προοπτική στην Αρκαδία και γενικά στο σύνολο της Περιφέρειας Πελοποννήσου", παρατήρησε ο αντιπεριφερειάρχης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.