Επικαιροτητα

"Το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου χρειάζεται οδηγούς ασθενοφόρου"

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του Γ. Παπαηλιού.

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με πρωτοβουλία του  βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργου Παπαηλιού, ο ίδιος και οι βουλευτές Θεόδωρος Δρίτσας και Νίκος Φίλης  κατέθεσαν, ως αναφορά, την επιστολή του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας με θέμα την άμεση ανάγκη στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου με  οδηγούς ασθενοφόρου. 

Η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει: "χωρίς οδηγούς που να καλύπτουν 24ωρες βάρδιες, τα ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου, αλλά και των Κέντρων Υγείας άλλων  απομακρυσμένων περιοχών, δεν μπορούν να κινηθούν, με συνέπεια να τίθενται σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή των πολιτών της ελληνικής περιφέρειας".    

Στην αναφορά αποτυπώνεται η «κραυγή αγωνίας» των πολιτών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, στην οποία το Υπουργείο Υγείας-η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.