Επικαιροτητα

"Πρόταση Δυσπιστίας": Ουδεμία έκπληξη και..φουλ για εκλογές!

Φωτογραφία: αρχείου ΑΠΕ

Με.."συνοπτικές" διαδικασίες, η Κυβέρνηση "ξεπέρασε" την πρόταση δυσπιστίας εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, συνέβη αυτό που όλοι ανέμεναν: Η απόλυτη πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής έδωσε "ψήφο εμπιστοσύνης" στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της προτάσεως, η ουσία- γι' άλλη μια φορά..- "υποχώρησε", μπροστά στις εντυπώσεις και τις, λιγοστές είναι αλήθεια, εντάσεις, που είθισται να χαρακτηρίζουν τον ημεδαπό πολιτικό βίο σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ήτοι, η Κυβέρνηση "περιχαρακώθηκε" πίσω από το απόρρητο και το "γράμμα του νόμου", ενώ η αντιπολίτευση, κυρίως η αξιωματική, χρησιμοποίησε "δραματικούς τόνους" για να περιγράψει την , κατά τη γνώμη της, κυβερνητική αυθαιρεσία.

Τελικά, αυτό που είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Κατρίνης, είναι το..."ζουμί": Την, όποια, λύση θα τη δώσει ο Ελληνικός λαός, δημοκρατικά, μέσω της ψήφου του στις Εθνικές Εκλογές που βρίσκονται "προ των πυλών".

Για την ιστορία, οι 156 Βουλευτές της Ν.Δ. απέρριψαν την "πρόταση δυσπιστίας", ενώ την τελευταία υπερψήφισαν 143 Βουλευτές. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.