Επικαιροτητα

ΠΑΣΟΚ: Σε "εκκρεμότητα" το ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία

Φωτογραφία: Αρχείου- Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις εντός- κι...εκτός...- Κεντρικής Επιτροπής

H Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που συνεδριάζει από το πρωί, ενέκρινε πριν από λίγη ώρα τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, δίνοντας το έναυσμα για την προεκλογική μάχη του κόμματος.

Ανακοινώθηκαν, έπειτα από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων.

Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Αποστόλης Σπυρόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του στην Αρκαδία και αποχώρησε από το κόμμα, αφήνοντας "αιχμές" κατά της ηγεσίας, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα είναι, τελικά, υποψήφιος ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιαννακούρας.

Σχόλιο Μπουντρούκα μέσω social media

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιάννης Μπουντρούκας, έκανε το ακόλουθο σχόλιο στο facebook:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.