Επικαιροτητα

ΑΓΓΕΛΟΥ: "Να παλέψουμε και να αντισταθούμε" (VIDEO)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή (30/10) το μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και Πρόεδρος του αγροκτηνοτροφικού συλλόγου Αργολίδας, Νίκος Αγγέλου.Ο Πρόεδρος αφού αρχικά μίλησε για την επιτυχία της σύσκεψης των αγροκτηνοτρόφων στην Λάρισα στις 18/10, αναφέρθηκε στις επόμενες κινητοποιήσεις τους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το 3ο μνημόνιο. "Το 3ο μνημόνιο είναι δυσβάσταχτο, δεν θα μπορέσουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να ανταπεξέλθουν" δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Αγγέλου δήλωσε πως θα υπάρξει νέα κινητοποίηση που αφορά το φορολογικό, λέγοντας: "Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι πρέπει να έχουν ένα αφορολόγητο όριο και αυτό θεωρούμε πως πρέπει να είναι τα 30.000 ευρώ".


Στην συνέχεια ο Πρόεδρος δήλωσε: "Ήδη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όλοι οι αγροκτηνοτροφικοί σύλλογοι έχουν ξεκινήσει μία εκστρατεία ενημέρωσης. Έχουμε προτείνει στις 3/11 στις 20:00 μια σύσκεψη για να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας για το νομοσχέδιο. Προτείνουμε σε όλους τους αγρότες να συμμετέχουν για να πετύχει η Πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 12/11, αλλά και στα 14/11 στον Ισθμό της Κορίνθου με την συμμετοχή όλων των αγροτών από την Πελοπόννησο".


Τέλος ο κ. Αγγέλου ζήτησε από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να παλέψουν και να αντισταθούν λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όλα αυτά που ζητάμε δεν δίνουν λύση αλλά θα βοηθήσουν γι’ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε".


Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.