Επικαιροτητα

Δράση ενημέρωσης για τη σημασία πρόληψης του καρκίνου

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Από την πρώτη τοπική μονάδα υγείας της Τρίπολης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου 2023, η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ) Τρίπολης, πραγματοποίησε σήμερα, δράση ενημέρωσης στον προσερχόμενο πληθυσμό σχετικά με την σημασία της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου για διάφορες μορφές καρκίνου.

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με τους τρόπους πρόληψης από τους παράγοντες που εκθέτουν τον πληθυσμό σε διάφορα είδη καρκίνου, καθώς και η προτροπή για πραγματοποίηση προσυμπτωματικού ελέγχου με διάφορες εξετάσεις σε άνδρες και γυναίκες.

Πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σχετικά με τους τρόπους πρόληψης σε συνήθεις μορφές καρκίνου καθώς και οδηγίες για τα είδη των εξετάσεων του προσυμπτωματικού ελέγχου και τα χρονικά διαστήματα που αυτές πρέπει να πραγματοποιούνται σε άνδρες και γυναίκες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.