Επικαιροτητα

Πατέρας έστειλε επιστολή σε Μητσοτάκη για την απουσία γιατρών στην Πελοπόννησο

Φωτογραφία: screenshot/youtube

Οπως κατήγγειλε αναγκάστηκε να μεταφέρει το άρρωστο παιδί του από την Αργολίδα στην Τρίπολη ώστε να του παρασχεθεί νοσηλεία.

Πατέρας δύο παιδιών, αναγκάστηκε να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να καταδειχθεί το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή της Αργολίδας.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε στο MEGA πως δεν υπάρχει κανένας παιδίατρος στα δύο νοσοκομεία του νομού. Υπάρχει μόνο μία παιδίατρος στο νοσοκομείο του Ναυπλίου η οποία από τον τεράστιο όγκο που έχει να διαχειριστεί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα περιστατικά.

Ο κ. Κουβαράς, πατέρας δύο παιδιών, 4 και 7 ετών αντίστοιχα μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως ούτε ιδιώτη γιατρό πλέον βρίσκει στην περιοχή και αναγκάστηκε να μεταφέρει το παιδί του στην Τρίπολη.

 

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.