Επικαιροτητα

ΠΕΤΡΑΚΟΣ: "Να καταγραφούν οι ζημιές άμεσα" (PHOTOS/VIDEO)

Περιοδεία στις περιοχές της Αρκαδίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 4 Ιουλίου, κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Θανάση Πετράκο.



Το κλιμάκιο επισκέφτηκε σήμερα τις Ρίζες και το Ζευγολατιό, όπου μίλησε με τους αγρότες των χωριών, οι οποίοι είδαν τα χωράφια τους να καταστρέφονται ολοκληρωτικά.


Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή και συνομίλησαν προκειμένου να βρεθούν λύσεις.


Στην συνομιλία που είχαν αναφέρθηκαν και στον ΕΛΓΑ και στο πρόβλημα που υπάρχει, αφού δεν έχουν βγει κλιμάκια να εκτιμήσουν τις ζημιές.


Ο κ. Πετράκος δήλωσε για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πλημμύρα: "H Κυβέρνηση οφείλει να καταθέσει στην βουλή την τροπολογία ,που εδώ και 2 μήνες την αποσύρει, προκειμένου να βγουν οι γεωπόνοι και να καταγράψουν τις ζημιές για να γίνουν οι εκτιμήσεις και να δοθούν οι αποζημιώσεις. Όπως επίσης πρέπει να δοθεί αναστολή πληρωμής οφειλών των αγροτών για ένα χρόνο τουλάχιστον".


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και VIDEO:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.