Επικαιροτητα

Το 3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου

H ιδιαίτερη σχέση του Έλληνα πρωταθλητή άλματος σε μήκος για άτομα με αναπηρία, Χρήστου Καπέλλα με τους μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης.

 

Πριν ένα μήνα περίπου ο έλληνας πρωταθλητής άλματος σε μήκος για άτομα με αναπηρία Χρήστος Καπέλλας είχε επισκευτεί το 3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης.

 

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, για τους γονείς που βρέθηκαν εκεί, αλλά και για τον ίδιο, όπως τον ακούσαμε να την διηγείται ανατριχιάζοντας σε άλλους συναθλητές του.


Τα παιδιά του χάρησαν μια μπλούζα όπου είχαν γράψει με την υπέροχη ανορθογραφία των πεντάχρονων τις ευχές τους.


Στους Πανελλήνιους αγώνες του Σαββάτου 2 Ιουλίου οι μικροί του φίλοι Δήμος και Κωστής ήταν στο ΟΑΚΑ για να του συμπαρασταθούν.


Και ο Χρήστος τους τίμησε, όπως τίμησε και όλα τα άλλα παιδάκια του σχολείου, φορώντας την μπλούζα αυτή, όταν παραλάμβανε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του.


Με την ευχή να σε καμαρώσουμε με την μπλούζα αυτή στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών του Ρίο... ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.