Επικαιροτητα

Ο Παναγιώτης Αλευράς στη θέση του Γιώργου Δέδε

Νέος επικεφαλής για την παράταξη Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία...

 

 

Μετά την ανάληψη κυβερνητικής θέσης από τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Περιφερειάρχη  Γιώργο Δέδε, οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου της παράταξης Παναγιώτης Αλευράς, Ανδρέας Πουλάς, Μαριλλένα Σούκουλη και Γιάννης Ροτζιώκος, εξέλεξαν σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον Καλλικρατικό νόμο 4852/2010   νέο επικεφαλής της παράταξης τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά.

 

H Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία παραμένει σταθερή στις αρχές της και στην ιδρυτική της διακήρυξη.  Θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για τις συλλογικές ανάγκες  και τα προβλήματα των πολιτών της Πελοποννήσου  και να ελέγχει την Περιφερειακή Αρχή για τις παραλείψεις της αλλά και για τις ενέργειες της γενικότερα.

 

Σε ένα δύσκολο περιβάλλον που η οικονομική κρίση επιφυλάσσει, οι συμπολίτες μας περιμένουν από την  τοπική αυτοδιοίκηση  όλων των βαθμίδων να δίνει καθημερινά εξετάσεις σε όλα τα επίπεδα. Η  διαφάνεια, η αξιοκρατία και οι δημοκρατικές συμπεριφορές να τίθενται απέναντι στην  ανευθυνότητα και τις πελατειακές λογικές των παγιωμένων  εξουσιαστικών σχέσεων.

 

Από αυτές τις Αρχές η παράταξη μας δεν προτίθεται να προβεί σε κανενός είδους έκπτωση. Απαρέγκλιτα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται για το συλλογικό δικαίωμα της τοπικής κοινωνίας μας  για ανάπτυξη ,αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.