Επικαιροτητα

Σε ερωτήσεις παιδιών του Νηπιαγωγείου της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας απάντησε ο Κ. Τζιούμης

Σε ερωτήσεις παιδιών του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας απάντησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σε μία ξεχωριστή συνέντευξη.

Τον Δήμαρχο καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Νηπιαγωγείου κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο μάθημα της ρομποτικής και στο διαγωνισμό για μία πιο έξυπνη πόλη.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος μίλησε για δομή – πρότυπο και έδωσε συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, καθώς και στον κ. Βαλασόπουλο, όπως και στο προσωπικό της δομής. 

«Σας ευχαριστούμε πολύ και εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου που είναι Πρόεδρος της δομής» είπε ο κ. Βαλασόπουλος προς τον Δήμαρχο.

Τα παιδιά έθεσαν μια σειρά από ερωτήματα προς τον κ. Τζιούμη, με τον Δήμαρχο να απαντά σε όλες με μεγάλη χαρά.

Στο τέλος, ο κ. Βαλασόπουλος έδωσε ένα συμβολικό δώρο προς τον Δήμαρχο, εκ μέρους του προσωπικού και των παιδιών της δομής.

*Να σημειωθεί ότι για την εμφάνιση των παιδιών στο βίντεο και στις φωτογραφίες, εξασφαλίστηκε έγγραφη άδεια των γονέων τους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.