Επικαιροτητα

Νέα πανελλαδική απεργία την Πέμπτη, 16 Μαρτίου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και Α.Ε. Νομού Αρκαδίας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 10:30πμ, ΣΤΗΝ ΠΛ. ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Οι χιλιάδες λαού που κατέκλυσαν τους δρόμους κάθε πόλης της χώρας στις 8 Μάρτη, φώναξαν «ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ». Και στον νομό μας είχαμε πολύμορφες κινητοποιήσεις μαθητών φοιτητών και εργαζομένων όλες τις προηγούμενες μέρες με κορύφωση τις δύο μεγάλες κινητοποιήσεις της 8ης Μάρτη στην Τρίπολη.

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία, οι μαθητές και οι φοιτητές με τον παλμό τους, μετέτρεψαν τη θλίψη και την οργή σε αγώνα, σε φωνή, έγιναν η φωνή των νεκρών και έστειλαν την κυβερνητική προπαγάνδα στα σκουπίδια. 

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί

Η σημερινή κυβέρνηση, η προηγούμενη κυβέρνηση, τα κόμματα που κυβέρνησαν και υλοποιούν την πολιτική που αφήνει πίσω της εκατόμβες νεκρών, έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Είναι ένοχοι! Τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα τους δεν συγκινούν κανέναν.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης!

Ειδικά τώρα που το έγκλημα συνεχίζεται με το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα συναδέλφου μας σε εργοτάξιο μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Αυτή είναι η ανάπτυξή τους.

Ανάπτυξη βαμμένη με των εργατών το αίμα!

Κανείς να μην επιτρέψει να μπαίνουν οι ζωές μας στο βαρόμετρο των κερδών, να γίνονται εκπτώσεις στην ασφάλεια στον βωμό των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Παλεύουμε για σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές Μεταφορές σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια των επιβατών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Παλεύουμε για εργαζόμενους στις μαζικές μεταφορές με σταθερή δουλειά και σύγχρονα δικαιώματα.

Άμεσα μέτρα για το εκσυγχρονισμό των υποδομών, των μέσων και των συστημάτων ασφαλείας στις Μεταφορές.

Συνεχίζουμε παίρνοντας μέρος στην πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τετάρτη 16 Μαρτίου. Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές και μαθητές, άλλοι φορείς της πόλης και του νομού έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε το δίκιο μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 10:30πμ, ΣΤΗΝ ΠΛ. ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.