Επικαιροτητα

Τρίπολη: Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με το Ν. Γιαννακόπουλο

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης

Σήμερα 16/3/2023 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου  Τριπόλεως ¨Ο ΕΡΜΗΣ¨ έγινε συνάντηση του Δ.Σ. με τον  πολιτευτή της Ν.Δ. και πολιτικό μηχανικό κ. Γιαννακόπουλο  Νικόλαο. 

Στην εξαιρετικού επιπέδου συζήτηση που πραγματοποιήθηκε,  έγινε γνωστή στον κ. Γιαννακόπουλο από τα μέλη του Δ.Σ. η  εικόνα της εμπορικής κίνησης στην περιοχή μας, τα γενικότερα  και ειδικότερα προβλήματα των επιχειρήσεων που δρουν στην  πόλη μας και αναλύθηκαν και από τις δύο μεριές οι πιθανές  λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε τα ευεργετικά μέχρι σήμερα  φορολογικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου  Μητσοτάκη για τις επιχειρήσεις όπως και τα καινούρια  προγράμματα που αφορούν στην απασχόληση των νέων  ανθρώπων του ισχυρού παραγωγικού κομματιού της  κοινωνίας μας «την νέα γενιά», που δύναται να εξασφαλίζουν την στήριξη των επιχειρήσεων σε εργατικό δυναμικό και σε  οικονομικούς πόρους, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της  ανεργίας, θυμίζοντας βέβαια και την προσπάθεια από μεριάς  της πολιτείας όλη αυτή την κρίσιμη 4ετία (περίοδος covid κ.α), ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να σταθούν όρθιες και να  διεκδικήσουν επάξια την επόμενη μέρα. 

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν πιθανές δράσεις που πρέπει να  δρομολογηθούν στην πόλη μας ώστε να υπάρξει τρόπος να  αυξηθεί η τουριστική κίνηση και ο αριθμός των επισκεπτών,  αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και ειδικότερα την ιστορικότητά της που δυστυχώς μέχρι  στιγμής δεν έχουν σε σημείο που θα έπρεπε αξιοποιηθεί. 

Τέλος, ο κ. Γιαννακόπουλος αφού έκανε γνωστό μέρος των  προτάσεών του για την επόμενη μέρα της Αρκαδίας και  αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το τεράστιο πρόβλημα  της δραματικής μείωσης του μόνιμου πληθυσμού του νομού  μας το οποίο και καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, τόνισε ότι ο ίδιος όντας άνθρωπος που καθημερινά ζει και  εργάζεται στην πόλη μας θα είναι απόλυτα ενεργός σε  οποιαδήποτε προσπάθεια του Δ.Σ. και των μελών του και σε  απόλυτη και αγαστή συνεργασία μαζί τους με ισχυρή φωνή θα  διεκδικεί πάντοτε τα δίκαια αιτήματά των επιχειρήσεων της  πόλης μας και φυσικά ολόκληρης της Αρκαδίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.