Επικαιροτητα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ.

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Στον ρόλο του Τύπου και των δημοσιογράφων στην ανάδειξη των θεμάτων της ελληνικής περιφέρειας αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας

Eιδικότερα, αυτός ήταν ο "πυρήνας" του χαιρετισμού του -το βράδυ σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου, στην Τρίπολη- κατά την έναρξη των εργασιών του 53ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της ΕΣΕΤ (Ενωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου), στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Οι εργασίες του συνεδρίου -στους συνδιοργανωτές του οποίου περιλαμβάνεται και η Περιφέρεια Πελοποννήσου- θα ολοκληρωθούν μεθαύριο Κυριακή 19 του μήνα.

Αλλοι συνδιοργανωτές του εν λόγω συνεδρίου -το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και έχει την στήριξη της “Αιγέας” ΑΜΚΕ του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου- είναι οι Δήμοι Τρίπολης, Γορτυνίας, Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης καθώς και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.