Επικαιροτητα

Τζιούμης:"Στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας για την Ιστορία μας"(pics)

Στην 198η επέτειο της Μάχης στα Μηνάγια και τα εγκαίνια του 1ου Πάρκου Ελληνικής Επανάστασης στη χώρα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Πύλου – Νέστορος, για την 198η επέτειο της Μάχης στα Μηνάγια και τα εγκαίνια του 1ου Πάρκου Ελληνικής Επανάστασης στη χώρα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, κα. Ελένη Καρούντζου.

Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής μαρμάρινης πλακέτας για τους πεσόντες της Μάχης (3 Μαρτίου 1825), στο χώρο του Πάρκου Ελληνικής Επανάστασης και κατάθεση στεφάνων. 

Τις εκδηλώσεις τίμησαν εκπρόσωποι των 21 ιστορικών δήμων της Πελοποννήσου και άλλων φορέων.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, τόνισε: "Ζήσαμε στιγμές συγκίνησης, αλλά και υπερηφάνειας για την Ιστορία μας. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί αυτό το εμβληματικό Πάρκο. 

Εμείς, ως Δήμος Τρίπολης, ως ένας Ιστορικός Δήμος της χώρας, συνεισφέραμε σε αυτή την προσπάθεια συμβολικά με ένα αντιπροσωπευτικό δένδρο.

Πάντοτε θα στηρίζουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την Ιστορία της ευρύτερης περιοχής μας."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.