Επικαιροτητα

Αλλάζει χώρο το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Από τις αρχές Απριλίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Οι επόμενες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου -με πρώτη αυτή που προγραμματίζεται για την Τρίτη 4 Απριλίου-, θα συγκαλούνται στο εξής στον χώρο που παραχώρησε δωρεάν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η ΟΕΒΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδίας), στον 1ο όροφο του επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη, ακινήτου της.

Στον πρώτο όροφο του εν λόγω κτηρίου, όπου υπάρχει αίθουσα συνεδριάσεων, γραφείο και κοινόχρηστοι χώροι υγιεινής, εκτός από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα φιλοξενούνται και άλλες εκδηλώσεις της Περιφέρειας, η οποία ανέλαβε τη δαπάνη διαμόρφωσης του χώρου.

Ας σημειωθεί ότι η στέγαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον πιο πάνω χώρο, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, ισχύει μέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου διοικητηρίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο οποίο θα υπάρχει ο ανάλογος χώρος.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.