Επικαιροτητα

"Τσολιαδάκια" από το 7ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης στον Π. Νίκα

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στο νόημα της  εθνικής επετείου και της Επανάστασης του ’21.

Τα παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, συνοδευόμενα από τις εκπαιδευτικούς τους, επισκέφθηκαν χθες, Παρασκευή 24 Μαρτίου τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στην έδρα της Περιφέρειας, στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Τα παιδάκια, ντυμένα τα περισσότερα με παραδοσιακές φορεσιές -με αφορμή την επέτειο, το Σάββατο, της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821- συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη, ο οποίος τους μίλησε για το νόημα της εθνικής επετείου και της Επανάστασης του ’21 στην αίθουσα συνεδριάσεων, την οποία κοσμούν οι προσωπογραφίες ηρώων του εθνικού ξεσηκωμού.

Με την αφορμή αυτή, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι οι χώροι της Περιφέρειας είναι ανοιχτοί σε σχολεία της Τρίπολης που επιδιώκουν να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία μαθήματος στους μαθητές τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.