Επικαιροτητα

Διαμορφώνεται η νέα "έδρα" του Πε.Συ. Πελοποννήσου

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Την Τρίτη 4 Απριλίου η πανηγυρική, πρώτη, συνεδρίαση στον νέο χώρο.

Ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ημέρες οι εργασίες που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στον χώρο που της παραχώρησε δωρεάν στην Τρίπολη η ΟΕΒΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδίας) -στον 1ο όροφο του επί της οδού Καλαμάτας 113 ακινήτου της- όπου θα συνεδριάζει στο εξής το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η πρώτη συνεδρίαση του σώματος στον πιο πάνω χώρο προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη 4 Απριλίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

Στον πρώτο όροφο του εν λόγω κτηρίου, όπου υπάρχει αίθουσα συνεδριάσεων, γραφείο και κοινόχρηστοι χώροι υγιεινής, εκτός από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα φιλοξενούνται και άλλες εκδηλώσεις της Περιφέρειας, η οποία ανέλαβε τη δαπάνη διαμόρφωσης του χώρου.

Ας σημειωθεί ότι η στέγαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον πιο πάνω χώρο, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, ισχύει μέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου διοικητηρίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο οποίο θα υπάρχει ο ανάλογος χώρος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.