Επικαιροτητα

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Δ. Μακαρούνης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για τη διάκρισή τους στον Πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό STEM και Ρομποτικής.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/03), ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα παιδείας και αθλητισμού κ. Δημήτρης Μακαρούνης, μαζί με τη Διευθύντρια της Α/βαθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας, κα Γεωργία Καρούντζου, επισκέφθηκαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση της εργασίας των μαθητών και εκπαιδευτικών τους, με την οποία συμμετείχαν με επιτυχία στον Πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό STEM και Ρομποτικής του WRO Hellas.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής, ο κ. Μακαρούνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, για τη διάκρισή τους στο συγκεκριμένο Πανελλήνιο διαγωνισμό, ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα, της Ανοιχτής κατηγορίας Α’-Δ’ Δημοτικού. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.