Επικαιροτητα

Εντυπωσίασαν οι μικροί μαθητές της Μητρόπολης (PHOTOS/VIDEO)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης "Η Ζωοδόχος Πηγή", στην Τρίπολη.



Ο παιδικός σταθμός της Μητρόπολης που βρίσκεται στην περιοχή της Κάρτσοβας, πίσω από την εκκλησία πραγματοποίησε στον προαύλιο χώρο του κτηρίου την καλοκαιρινή γιορτή για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς.


Συγκεκριμένα και τα τρία τμήματα του παιδικού σταθμού, που αποτελούνται από 50 έως 60 παιδιά ηλικία από 2,5ετών έως την προνήπια ηλικία, παρουσίασαν μία όμορφη εκδήλωση με θέμα το καλοκαίρι.


Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της παράστασης τραγούδησαν τραγούδια, χόρεψαν και είπαν ποιήματα, ενώ τα μεγαλύτερα από αυτά έδωσαν ηχηρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, για καθαρές θάλασσες και ακτές.


Στην εκδήλωση έδωσε το π"παρών" ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο οποίος αφού συνεχάρη τους μικρούς μαθητές αλλά και τις δασκάλες τους για την όμορφη παράσταση, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν ένα όμορφο και ήρεμο καλοκαίρι με υγεία.


Στο τέλος ο Μητροπολίτης έδωσε αναμνηστικά χαρτιά στα παιδιά που λόγω ηλικίας την επόμενη σχολική χρονιά θα πάνε σε νηπιαγωγείο, ενώ όλα τα παιδιά του παιδικού σταθμού πήραν δώρα.



Δείτε περισσότερα στο VIDEO που ακολουθεί...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.