Επικαιροτητα

Κλιμάκιο γεωπόνων στο Ελαιοχώρι

Φωτογραφία: tripolis.gr

Παρουσία του Αντιδημάρχου Τρίπολης, Γιώργου Μαρκόπουλου.

Την Παρασκευή 24/03/2023 κλιμάκιο γεωπόνων με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Μαρκόπουλο Γεώργιο επισκέφθηκε την Κοινότητα Ελαιοχωρίου, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου κ. Μέγγου Ιωάννη και των ελαιοπαραγωγών της περιοχής. 

Είναι γνωστό ότι την τελευταία πενταετία λόγω διάφορων ασθενειών και των δυσμενών καιρικών συνθηκών η παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή έχει μειωθεί δραματικά.

Ύστερα από επίσκεψη σε πολλά κτήματα με ελιές και διαπίστωση των προβλημάτων, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξεδόθη, έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παραγωγούς και οργανώθηκε πρόγραμμα καλλιέργειας για την φετινή καλλιεργητική περίοδο. 

Ο Δήμος Τρίπολης και το τμήμα Αγροτικής Παραγωγής σε συνεργασία με το κλιμάκιο των εξειδικευμένων γεωπόνων θα είναι σε διαρκή  επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς του Ελαιοχωρίου για την εκτέλεση του προγράμματος καλλιέργειας  με σκοπό την επίλυση του προβλήματος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.