Επικαιροτητα

Στην Τρίπολη ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Ενημερώθηκε από τον Π. Νίκα για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 6 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Μάριο Αποστολίδη.

Στη συνάντηση, παρουσία και του διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου αρχιπύραρχου Δημήτρη Γεωργανά, συζητήθηκε η συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Περιφέρεια, με τον Π. Νίκα να ενημερώνει τον υπαρχηγό για την υποδομή που έχει δημιουργηθεί στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλήρως εξοπλισμένες και οργανωμένες αποθήκες ειδών και εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης, όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου, σημείωσε ότι εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς η εγκατάσταση στις 5 Π.Ε. των συνολικά 63 ανοιχτών μεταλλικών υδατοδεξαμενών, χωρητικότητας 40, 100 και 300 κυβικών μέτρων, για τις ανάγκες της πυροπροστασίας, καθώς δίνουν δυνατότητα υδροληψίας τόσο σε επίγεια όσο και σε εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι πάντα αρωγός του Πυροσβεστικού Σώματος ως προς την κάλυψη αναγκών του, σε μέσα και υλικά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.