Επικαιροτητα

Νέα προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας και Δ. Νότιας Κυνουρίας

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Την πρόθεση της περιφερειακής Αρχής να στηρίξει το εφετινό Φεστιβάλ Μελιτζάzz έκανε γνωστή ο Π. Νίκας.

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου χθες, Πέμπτη 6 Απριλίου, στην Τρίπολη, με τον αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Κώστα Διαμαντή.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και τα μέλη του Αρχείου Τσακωνιάς, Σοφία Καμβύση και Νίκος Βλάμης, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, η διαδικασία για την προώθηση νέας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του πιο πάνω δήμου με αντικείμενο πολιτιστικές δράσεις στην περιοχή της Νότιας Κυνουρίας.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας δήλωσε, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια,  ότι στην πρόθεση της Περιφέρειας είναι να στηρίξει τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μελιτζάzz, στο Λεωνίδιο το τετραήμερο 6 με 9 του ερχόμενου Ιουλίου.

Στον περιφερειάρχη, τα μέλη του Αρχείου Τσακωνιάς επέδωσαν δύο εκδόσεις του εν λόγω φορέα, ενώ ο Π. Νίκας από την πλευρά του σημείωσε ότι το Λεωνίδιο και η Νότια Κυνουρία γενικότερα αποτελεί μια περιοχή με ιστορία, ιδιαίτερο χαρακτήρα και ταυτότητα και σκοπός της Περιφέρειας είναι να ενισχύσει αυτά τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.