Επικαιροτητα

Και η Περιφέρεια θα συνδράμει στο “SkiritidaRun v.5”

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Π. Νίκα με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του λαϊκού αγώνα δρόμου, Χρήστο Κενέ.

Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του λαϊκού αγώνα δρόμου SkiritidaRun Χρήστο Κενέ.

To SkiritidaRun αποτελεί σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία, διεξάγεται κάθε χρόνο στο δάσος της Σκιρίτιδας, και φέτος επιδιώκεται να συνδυαστεί με την Ολυμπιακή Ημέρα, που είναι στις 25 του ερχόμενου Ιουνίου.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας δήλωσε στη συνάντηση -στην οποία μετείχαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος- ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνδράμει με κάθε τρόπο, ως συνδιοργανωτής, στις αθλητικές και λοιπές εκδηλώσεις του “SkiritidaRun v.5” κατά το τριήμερο 23 με 25 Ιουνίου.

Ας σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν κάθε φορά περί τους 1.000 και πλέον αθλητές, από την Αρκαδία αλλά και όλη την Ελλάδα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.