Επικαιροτητα

Σμυρνιώτης για Τζιούμη: "Καλός γιατρός, κακός Δήμαρχος" (pics, vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

"Mύρισαν" εκλογές και στην Τρίπολη με την αποψινή, πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη Σμυρνιώτη στο Μεγάλο Καφενείο- Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ο κ. Σμυρνιώτης επαίνεσε μεν τον Δήμαρχο, Κώστα Τζιούμη, για την επαγγελματική του δραστηριότητα αλλά τον χαρακτήρισε "κακό" και "αναποτελεσματικό" Δήμαρχο, ενώ υποστήριξε πως πρέπει να ηττηθεί στις Δημοτικές Εκλογές για να σταματήσει να κάνει κουμάντο μια "μικρή ομάδα έμπιστών του".

Παράλληλα, έθιξε μια σειρά από ζητήματα, όπως αυτό του πρωτογενούς τομέα, που, κατά τη γνώμη του, η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει παραμελήσει σε επικίνδυνο σημείο.  

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο νυν Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αρκαδία, Κώστας Βλάσης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Κώστας Μπεντεβής και Αποστόλης Σπυρόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Λαμπρόπουλος και Μανώλης Σκαντζός, ο πρώην Υπουργός Νικόλαος Καλτεζιώτης, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αρκαδίας, Βάλια Μαυραειδοπούλου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής. 

Παρόντες και πολλοί νυν και πρώην Δημοτικοί, Νομαρχιακοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο έδειξε- τουλάχιστον, φαινομενικά- να είναι "συσπειρωμένο" γύρω από την υποψηφιότητα Σμυρνιώτη. Λίαν συμβολικό είναι, άλλωστε, και το όνομα του συνδυασμού του που είναι "Ενωμένοι Μπροστά".

Επιπρόσθετα, παρόντες ήταν ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη- Αλλάζουμε τα δεδομένα", Νίκος Τισαμούλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου. Σημαντική η παρουσία πρώην στελεχών της παράταξης του εκλιπόντος τέως Δημάρχου, Δημήτρη Παυλή- ακόμα και ορισμένων που, παλαιότερα, έιχαν κατηγορήσει τον κ. Σμυρνιώτη, ως Δήμαρχο, πως "ακολουθούσε" τις ίδιες πρακτικές ή παρεμφερείς με αυτές για τις οποίες κατηγορεί, τώρα, τον κ. Τζιούμη.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται, όπως μας είπε ένα "ιστορικό" στέλεχος της Ν.Δ. στην Αρκαδία, πως "ο Γιάννης κινδυνεύει να εκλεγεί Δήμαρχος"..

 

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.