Επικαιροτητα

Η απάντηση της Καρούντζου στo "ξέσπασμα" του Φλώρου

Φωτογραφία: Αρχείου (Δελτίου Τύπου)

Σχετικά με τη σημερινή (8/4/23) δημοσίευση, σε προσωπική ιστοσελίδα του κ. Φλώρου.

Η απάντηση:

Τον Ιούνιο του 2021, ο Δήμος Τρίπολης σε μια εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Νίκο Φλώρο, διοργάνωσε διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας «Τριπολιτσά ISO 200».

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το Νοέμβριο του 2021 και η έκθεση διήρκεσε όλους τους χειμερινούς μήνες.

Οι φωτογραφίες ενσωματώθηκαν σε φώτο πάνελς ειδικής κατασκευής ώστε να αντέχουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή, αέρας, χιόνι).

Μετά το πέρας της έκθεσης, τα πάνελς αποθηκεύτηκαν σε εξωτερικό χώρο του Δήμου Τρίπολης, αφού λόγω του μεγέθους τους δεν χωρούν σε εσωτερικό χώρο και η ειδική κατασκευή τους επιτρέπει την αποθήκευση τους σε εξωτερικό χώρο.

Δεν είναι για κανένα λόγο, ούτε πεταμένα, ούτε αφημένα σε χώρο σκουπιδιών.

Πρόθεση του Δήμου είναι να φυλάξει και επαναχρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα πάνελς για επόμενη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι.

Κατανοούμε την αντίδραση του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη μας και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις που προάγουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας.

 

Ελένη Καρούντζου 

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.