Επικαιροτητα

Φλώρος: "Ας σεβαστούμε λίγο την Τέχνη"

Φωτογραφία: Nikos Floros/ facebook

Ο διακεκριμένος Αρκάς εικαστικός "επανέρχεται" στο θέμα των φωτογραφικών πάνελς, μετά την απάντηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης

Με "πέτρα του σκανδάλου" την αποθήκευση των φωτογραφιών της έκθεσης ΤRIPOLITSA ISO200- μετά και την παρουσίαση του χώρου που "φιλοξενεί" τα εκθέματα σε ρεπορτάζ του arcadia938.gr-, υπήρξε απάντηση της Αντιδημάρχου Τρίπολης, Ελένης Καρούντζου σε αρχική τοποθέτηση του καλλιτεχνικού διευθυντής της έκθεσης, Νίκου Φλώρου.

Ο κ. Φλώρος, σήμερα, ανήρτησε το εξής κείμενο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Επειδή,  δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση σχετικά με την φύλαξη τις φωτογραφικής έκθεσης Iso 200  που ήταν πνευματικό παιδί μου. Με στενοχώρησε ιδιαίτερα  η αντιμετώπιση του Δήμου Τρίπολης και η απάντηση της αντιδημάρχου πολιτισμού ότι φυλάσσονται με ασφάλεια και σωστά τα πάνελς !  Μόλις τώρα  έλαβα  αυτή τη φωτογραφία από ένα μέρος της έκθεσης που κοσμεί κάποιο σκουπιδότοπο και μετά ίσως σε  κάποια χωματερή.  Δεν  θέλω να απαντήσω  προσωπικά ξανά, αλλά μια  φωτογραφία είναι 1000 λέξεις που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει !!!

Ας σεβαστούμε λίγο  την τέχνη γιατί έχει ουσία ψυχής μέσα της είναι σαν ύβρις προς τον Θεό που είναι η πηγή της έμπνευσης και δημιουργίας όλου του κόσμου και της τέχνης !!!

Η φωτογραφία που "συνοδεύει" το άρθρο, προέρχεται από την δημοσίευση του κ. Φλώρου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.