Επικαιροτητα

Το ευχετήριο βίντεο του Κώστα Τζιούμη

Φωτογραφία: tripolis.gr

Μαζί με τις ευχές ο δήμαρχος Τρίπολης κάλεσε όλο τον κόσμο στον απολογισμό της 4ετίας την Πέμπτη 20 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο.

Το μήνυμά του για τον εορτασμό του Πάσχα στον Δήμο Τρίπολης απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης.

Ειδικότερα, σημείωσε: "Το Πάσχα στην Τρίπολη έχει μια παράδοση πολλών δεκαετιών και έρχεται ως δώρο από τους προγόνους μας, με μια υποχρέωση -για τον καθένα και την καθεμία από εμάς, καθώς και τη δημοτική αρχή- για έναν λαμπρό εορτασμό.

Η πόλη της καρδιάς μας είναι ανοιχτή σε όλους, όπως και τα χωριά μας, που έχουν ανοίξει τα σπίτια τους και περιμένουν τους επισκέπτες για να συνεορτάσουμε, με μια σειρά από εκδηλώσεις όλης της Μεγάλης Εβδομάδας και βέβαια με την κορύφωση των εκδηλώσεων στην Πασχαλιάτικη και λαμπερή Πλατεία Άρεως, με ένα σκηνικό που θυμίζει τις παλιές γειτονιές της Τρίπολης.

Καλούμε τους συμπολίτες μας αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής μας, να εορτάσουμε λαμπρά την Ανάσταση του Κυρίου.

Το Τριπολιτσιώτικο βιώνεται και αφήνει ανεξίτηλες μνήμες σε όλους που θα το γνωρίσουν και θα το εορτάσουν.

Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά, καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση.

Προσκαλώ, όλες και όλους τους δημότες μας, την Πέμπτη 20 Απριλίου, στις 8.00 το βράδυ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στην παρουσίαση του έργου μας".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.