Επικαιροτητα

Το "ευχαριστώ" του Ν. Τσιαμούλου

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ξεχωριστή ανάρτηση του προέδρου του  Συλλόγου Φιλικών “Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας”, με αφορμή την αναβίωση του εθίμου, την Κυριακή του Πάσχα.

✔️Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για ακόμα μια φορά για να έχει επιτυχία το γλέντι της Κυριακής του Πάσχα, το βράδυ. Ο Σύλλογος Φιλικών “Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας”, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης αναβίωσαν ξανά ένα παλιό έθιμο «Το Κάψιμο του Ιουδα» και πρόσφεραν στον κόσμο που τίμησε και επισκέφθηκε την Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας “ Γιώργος Καραγιάννης “ , άφθονο κρασί, πασχαλινούς μεζέδες και το γλέντι κράτησε με ζωντανή ορχήστρα μέχρι αργά το βράδυ. Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναγιορτάσουμε με υγεία.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.