Επικαιροτητα

Μεταπασχαλινή.."κόντρα" στο Δημ. Συμβούλιο Τρίπολης

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης- Τρίτη, 18 Απριλίου 2023

M' ερώτηση του κ. Σμυρνιώτη, σχετικά με την εκδήλωση της Πέμπτης, 20 Απριλίου 2023- όπου, όπως έχει ανακοινωθεί θα γίνει απολογισμός της 4ετίας. Ο Δήμαρχος Τρίπολης απάντησε πως πρόκειται για "πολιτική συνάντηση" και όχι για τη διαδικασία που προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Ο κ. Σμυρνιώτης επανήλθε, αναφέροντας πως η Δημοτική Αρχή "δεν έχει το δικαίωμα" να χρησιμοποιεί την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης για να απευθύνει μια τέτοια πρόσκληση. 

Ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε να διευκρινιστεί τι ακριβώς αφορά η εκδήλωση, υποστηρίζοντας πως εφόσον πρόκειται για εκδήλωση της παράταξης του κ. Δημάρχου, πρέπει να "δοθούν απαντήσεις". Επίσης, ο κ. Τσιαμούλος ρώτησε για ποιο λόγο δόθηκε προς χρήση κατά το ήμισυ, η πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Ο κ. Τζιούμης απάντησε, μεταξύ άλλων, είπε πως "βλέπει μεγάλο άγχος", εκ μέρους της αντιπολίτευσης..

Τζιούμης: Όποιος δυσφημεί τις εκδηλώσεις του Πάσχα, θα κριθεί από τους πολίτες.

Η ερώτηση από την πλευρά του κ. Τσιαμούλου, σχετικά με τις δαπάνες για τις εκδηλώσεις του Πάσχα- και ειδικότερα της Κυριακής, 16ης Απριλίου- , προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημάρχου, ο οποίος ανέφερε πως η Τρίπολη είχε όσους επισκέπτες μπορούσε να φιλοξενήσει, καθώς δεν έχει τις υποδομές για να υποστηρίξει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ενώ, σχετικά, με το "σκηνικό" της παλιάς πόλης στην πλατεία Άρεως, ο κ. Τζιούμης υποστήριξε πως όταν κάνεις κάτι επιτυχημένο, θα υπάρχει και κάποιο κόστος. Παράλληλα, δήλωσε πως χρησιμοποιήθηκε μέρος του περσινού σκηνικού και όχι ολόκληρο.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.