Επικαιροτητα

Τρίπολη: "Μαλλιά κουβάρια" το Δημοτικό Συμβούλιο (vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των κ. Τζιούμη και Βόσνου για την πλατεία Αγίου Βασιλείου

Ο κ. Βόσνος ζήτησε να μάθει ποιος παίρνει την ευθύνη για την, κατά το ήμισυ, χρήση της πλατείας από το κοινό- μάλιστα, ο κ. Βόσνος αναφέρθηκε και σε τραυματισμό δημότη στο χώρο. 

Ο κ. Δήμαρχος απάντησε πως ήταν μια απόφαση της Δημοτικής Αρχής, αρνούμενος πως η πλατεία παρουσιάζει θέματα ασφαλείας. Επιπρόσθετα, ο κ. Τζιούμης κατηγόρησε τον κ. Βόσνο πως "δυσφημεί" την πόλη, "δυσφημώντας" το έργο της ανάπλασης. Ο κ. Βόσνος αντέδρασε, υποστηρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν πράττει κάτι τέτοιο.

Κατόπιν, επανήλθαν στο θέμα της εκδήλωσης της Πέμπτης, τόσο ο κ. Τσιαμούλος όσο και ο κ. Παπαδημητρίου, με τον πρώτο ν' αποχωρεί από τη σημερινή συνεδρίαση και τον δεύτερο να λέει [πως πρόκειται για "παραταξιακή εκδήλωση". Ο κ. Τζιούμης, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως.."ευχαριστεί" τον κ. Παπαδημητρίου που.."επιτρέπει" να διεξαχθεί η εκδήλωση και τόνισε, γι' άλλη μια φορά, πως πρόκειται για εκδήλωση της παράταξής του, που, ταυτόχρονα, είναι και δημοτική αρχή. 

Τέλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης είπε πως, εφόσον κάποιος δημότης θελήσει να πάρει το λόγο στην εκδήλωση της Πέμπτης, προφανώς και θα του δοθεί..

Ουσιαστικά, μεταξύ τυπικών διαδικασιών και ουσίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι "παίζουν" με τις λέξεις και τις έννοιες..

Δείτε το βίντεο:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.