Επικαιροτητα

Στον Π. Νίκα οι πρόεδροι των Τ.Κ. Βλαχέρνας και Βαλτετσίου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Συζήτησαν για τις εκδηλώσεις επετείου της μάχης στο Βαλτέτσι, καθώς και για οδικές παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Βλαχέρνας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε την Τρίτη 26 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Βαλτετσίου Παναγιώτη Τσούκα.

Τη συνάντηση απασχόλησε η διοργάνωση και υποστήριξη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της εκδήλωσης για την φετινή επέτειο της μάχης την οποία έδωσαν οι επαναστατημένοι Ελληνες εναντίον των Οθωμανών στις 12 και 13 Μαΐου 1821.

Ας σημειωθεί ότι στην περιοχή έχει εκτελεστεί από την Περιφέρεια το έργο βελτίωσης του δρόμου προς το Βαλτέτσι.

Επίσης, συνάντηση είχε, χθες, Τρίτη 25 Απριλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας  και με τον πρόεδρο της Βλαχέρνας Δημήτρη Κολίντζα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στη συνάντηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η ανάγκη παρεμβάσεων επί του εθνικού οδικού άξονα στην περιοχή του χωριού.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.