Επικαιροτητα

Στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αστρος στην παράκαμψη Δολιανών

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Πολύ σύντομα αναμένεται να δοθεί όλο το έργο στη διάθεση του κοινού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες παραδίδεται στην κυκλοφορία το ρεύμα κυκλοφορίας προς το Αστρος, στο έργο της παράκαμψης των Δολιανών.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι είναι ζήτημα λίγου χρόνου για να παραδοθεί πλήρως το σημαντικό αυτό έργο, με κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα.

Η προσωρινή αυτή ρύθμιση σημαίνει ότι οι κατευθυνόμενοι από την Τρίπολη στο Αστρος θα χρησιμοποιούν το νέο έργο, ενώ οι κινούμενοι αντίστροφα θα περνούν, για ένα μικρό χρονικό διάστημα ακόμα, μέσα από τα Δολιανά, σύμφωνα με όσα σημειώνει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

Η καθυστέρηση στην παράδοση του ρεύματος κυκλοφορίας Αστρος – Τρίπολη, διευκρίνισε ο περιφερειάρχης, προκύπτει από την ανάγκη μετακίνησης δικτύων που πρέπει να γίνει από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.